Nieuws

Lesprogramma hervat

SeniorWeb Zuid West Friesland hervat het geven van lessen voor het gebruik van digitale apparaten. Dat betekent dat u zich weer kunt aanmelden voor lessen.

U zult begrijpen dat het lesprogramma in het teken staat van de coronamaatregelen. Dat betekent dat veel lessen worden gegeven  met ondersteuning van online-programma's. Evenals bij de inloop kunt u bij lessen uw eigen pc, tablet of smartphone meenemen naar onze locatie, waar de docent via een online verbinding kan meekijken op uw scherm. Indien nodig krijgt u hulp bij het eventueel installeren van een app.

Indien gewenst kunt u les aan huis volgen. Deze manier kan echter alleen online. Wij komen dus niet bij u thuis. In voorkomend geval is de docent ook hier online behulpzaam bij het installeren van een app. 

Wij adviseren u, alleen als het niet anders kan, les aan huis aan te vragen. De omstandigheden in de bibliotheek zijn, door de coronamaatregelen, zo veilig mogelijk gemaakt door schermen te plaatsen tussen bezoeker en docent, ontsmettingsmiddelen te gebruiken en de 1,5 meter norm te handhaven. 

Op het aanvraagformulier voor ieder onderwerp kunt u aangeven waar u de les wilt volgen; in de bibliotheek of bij u thuis.

« Terug

» Nieuws archief