Nieuws

Corona-virus

De richtlijnen als gevolg van de corona-crisis zijn opnieuw aangescherpt. Dat betekent voor SeniorWeb Zuid West Friesland dat de activiteiten voor dit seizoen komen te vervallen. Onze locaties blijven u hulp bieden bij vragen en problemen met computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. Contactadressen vindt u in 'Contact'.

U kunt voor vragen en problemen contact opnemen met de coördinator van uw locatie. U vindt de gegevens in 'Contact'. De hulp kan bestaan uit verschillende vormen: een telefonische beantwoording van uw vragen of problemen, maar in sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat hulp wordt geboden op afstand. De hulpverlener kan via een programma met uw goedkeuring op afstand uw apparaat  besturen en op die manier uw probleem oplossen. Programma's, waarmee dat mogelijk is, zijn  Quick Assist van Microsoft en Teamviewer. Ook het installeren deze programma's kan met u geregeld worden. Deze hulp kost u niets, ook het programma is gratis.

Hebt u problemen met uw digitaal apparaat of met programma's, aarzel niet en neem contact op met uw locatie. Wij helpen u graag digitaal!
 

« Terug

» Nieuws archief